Werk waar we trots op zijn

Woningen

Het grootste gedeelte van de behandelingen wordt uitgevoerd bij particuliere woningen. Dit zijn zowel oude woonboerderijen als nieuwbouw. Met gepaste trots laten we een aantal mooie voorbeelden zien.

Villa

Loenen

Voor de bewoners van deze villa sprak vooral het duurzame karakter van de begassingsbehandeling aan.

Meer info

Vrijstaande woning

Ermelo

De bewoners hoorden in de betimmering van deze woning een continu geknaag. Het bleek te gaan om boktorren.

Foto's

Er waren hier geen houtaantastende insecten te zien, en ook geen direct zichtbare schade. De bewoners hoorden wel telkens een knagend geluid. Bij inspectie bleek dat er achter de afgetimmerde delen boktorren actief waren. Door middel van een begassingsbehandeling zijn de schadelijke boktorren uitgeschakeld.

Woning

Hoeven

Deze woning in Brabant stond te koop. Geïnteresseerden zagen dit huis wel zitten. Maar ….

Foto's

Bij de aankoopkeuring werd de schade en aanwezigheid van houtaantastenden insecten vermoedt. Vervolgonderzoek door experts werd aanbevolen. De inspecteur van Anticimex kwam er tijdens zijn inspectie achter dat er een actieve besmetting was.

Binnen de veiligheidszone van deze locatie vielen ook een naastgelegen woning en de openbare weg. Hiervoor is met een verkeersplan toestemming gevraagd bij de provincie Brabant.

Na de behandeling hebben de bewoners een certificaat ontvangen. Ze zijn er hiermee verzekerd dat het huis vrij is van gas en dat alle houtaantastende insecten zijn uitgeschakeld.

Woning

In woonwijk

Voor deze begassing was een wegafzetting noodzakelijk. hiervoor is een verkeersplan gemaakt welke door de autoriteiten is goedgekeurd.

Foto's

Woning met schuur, garage en atelier

Loenen

Besmetting: Houtworm en boktor

Foto's

Woonhuis

Joppe

Besmetting: boktor

Foto's

Nieuwbouw woningblok

Almere

Bij deze 6 aan het water gelegen woningen is bij de bouw hout gebruikt. Dit hout bleek later besmet te zijn. Om tot een effectieve oplossing te komen is gekozen om deze woningen met begassing te behandelen. Dit levert ook minder overlast op dan slopen en herstellen. De veiligheidszone is bij het water ook afgezet.

Foto's

Bekijk ook de andere referenties