Veiligheidsmaatregelen bij behandeling van houtaantastende insecten

Dokter houtworm als collega

De medewerkers van Dokter Houtworm vinden een samenwerking waar iedereen zich prettig bij voelt erg belangrijk. Het team bestaat uit een klein en hecht team, waarin meer dan 15 jaar ervaring in het vakgebied aanwezig is. Oplossingsgericht denken staat bij ons centraal. Meer over Dokter Houtworm is te vinden bij  “Over ons”.

Samenwerking met plaagdierbeheersers

U werkt bij een plaagdierbeheerser of heeft uw eigen bedrijf en wilt een gassing laten uitvoeren bij één van uw klanten. Wij werken graag met u samen! Er zitten veel voordelen aan begassen. Allereerst, soms is begassen de enige oplossing omdat een natte behandeling van het hout niet gegarandeerd 100% dekking geeft aan het probleem. Daarnaast zorgt een begassing voor directe 100% afdoding van alle stadia; ei-larve, en volwassen exemplaren. Een ander voordeel is dat onze begassing uitgevoerd kan worden zonder dat er demontage- of sloopwerkzaamheden moeten plaatsvinden om het besmette hout te behandelen. Dit scheelt aanzienlijk in de totale kosten.

Wij kunnen onze begassing service aanbieden als er houtworm of andere houtvernielers in een constructie zijn aangetroffen. In verband met de veiligheid van alle betrokkenen en de omgeving moet tenminste 10 meter rondom het object vrijstaand zijn. De uitzondering hierop is dat er wel gebouwen mogen zijn als gewaarborgd kan worden dat deze leeg kunnen staan tijdens de begassing. Het gassingsseizoen loopt van mei tot en met september.

Ook kunnen wij de natte behandelingen voor u uitvoeren. Dit doen wij alleen wanneer u deze dienstverlening zelf niet uitvoert. Hier maken wij graag goede afspraken over met u.

Wilt u eens een (virtuele) kop koffie drinken voor extra informatie over samenwerken en de voordelen die samenwerken met ons u biedt? Neem dan contact op via hout@anticimex.nl. Wij zetten de koffie vast klaar!

Samenwerking met ver- bouwbedrijven

U heeft een bouwbedrijf en bent in aanraking gekomen met een mogelijke besmetting van houtvernielers op de bouw. Wat zijn de risico’s voor de klant? Wat zijn de risico’s voor u? Hoe kunnen we dit wegnemen? Een inspectie kan de uitkomst bieden. De oplossing wordt hierna op maat gemaakt in een behandelplan. Op onze pagina ver- bouw leggen wij meer uit over risico’s.

Wilt u een duurzame relatie aan gaan? Heeft u vragen over onze dienstverlening? Wilt u weten welke voordelen samenwerken met Dokter Houtworm heeft? Of wilt u een (virtuele) kop koffie drinken? Neem dan contact op via hout@anticimex.nl. Wij zetten de koffie alvast klaar!

Overige samenwerkingen

Er zijn veel beroepen waarbij u in aanraking kunt komen met houtvernielers. U kunt hierbij denken aan; bouwkundig inspecteurs, makelaars, vastgoedbeheerders, eigenaars/verantwoordelijke voor een (monumentaal)pand of ander beroep/hoedanigheid. Wij komen graag met u in contact om informatie te verstrekken en duurzame samenwerking aan te gaan waar beide partijen profijt van hebben. Onder het kopje algemeen vindt u de risico’s van houtvernielers.

Ook voor u staat de (virtuele) kop met koffie klaar! Contact leggen kan via hout@anticimex.nl.